Veel verschillende rollen

Medewerkers van Intraventie hebben bij de uitvoering van opdrachten uiteenlopende rollen. Vaak werken we als projectmedewerker of projectleider mee met medewerkers van onze opdrachtgevers. Regelmatig werken we ook met meerdere collega's van Intraventie om omvangrijke klussen te klaren zoals grote verhuizingen of het wegwerken van administratieve achterstanden. Daarnaast opereren we als praktijkgerichte adviseurs en helpen we bij de implementatie. Doordat wij goed zijn in het geschreven woord, voeren we ook veel schrijfklussen uit. Voor de benodigde rust zijn we dan op ons kantoor te vinden. Als er gaten vallen opereren we als interim-manager of nemen tijdelijk een vacature waar. Vaak is het eigenlijk een mix van allerlei rollen, waarbij we gewoon doen wat moet gebeuren. Binnen onze verantwoordelijkheid en vaak nog een stuk daarbuiten.
 

  

Werkwijze

Onze aanpak is afgestemd op de klus die geklaard moet worden, daar is dus in zijn algemeenheid niet zoveel over te zeggen. Wat ons wel typeert is dat we op een prettige manier de dingen doen die moeten gebeuren. Ook dat we een informele werkwijze hebben op het moment dat dit kan. We hebben het niet zo op groots uiterlijk vertoon en willen graag indruk maken met de resultaten die bereikt moeten worden. Altijd korte lijnen met de mensen met wie we werken. Met de managers en met de mensen op de werkvloer. En formeel zijn op de momenten dat dit gepast is. Dat is de balans waar we altijd naar zoeken.

    

Brede kennis en fijne mensen

"De kracht van Intraventie is dat we veelzijdige medewerkers in huis hebben, die goed kunnen organiseren en een brede ervaring hebben. Die brede en langdurige ervaring staat ten dienste van onze klanten. Wij houden bij Intraventie van een no-nonsense aanpak en gaan met passie en betrokkenheid aan de slag om zaken te regelen en te organiseren. Medewerkers van Intraventie zijn fijne mensen om mee samen te werken. Ze zijn praktisch ingesteld, maar kunnen ook goed strategisch denken. Bovendien zijn ze niet te beroerd om de mouwen op te stropen en de minder leuke kanten van werk op te pakken. Bij Intraventie houden we van bedenken en daarna van doen. Dus plannen maken en adviezen geven en daarna meehelpen en implementeren. Wij nemen kortom graag de verantwoording."

  

Uiteenlopende projecten

Intraventie is behulpzaam bij uiteenlopende projecten op het gebied van bedrijfsvoering en interne organisatie. Van de aansturing van grote automatiseringsprojecten tot het opzetten van financiŽle managementrapportages. Van het oprichten van complete organisaties en projecten tot het regelen van verhuizingen. Van het leveren van interim-managers, het trekken van projecten tot het tijdelijk bemannen van secretariaten. Intraventie wordt vaak ingezet in situaties van chaos, achterstanden, crisis en daar waar zaken snel en professioneel van de grond moeten komen. Intraventie onderscheidt zich door een frisse no-nonsense aanpak en verantwoordelijkheidsgevoel. Medewerkers zijn inzetbaar voor korte klussen en langdurige projecten (fulltime/parttime). In 2013 kijkt Intraventie terug op 25 jaar lang organiseren. Meer weten? Bekijk het overzicht van onze dienstverlening. O